Priser

Her på siden kan du både se en oversigt over de løsninger jeg tilbyder, samt finde info om timepris og klippekort.

I basismodellen leverer jeg hjemmesiden udfra dine ønsker, samt tekster, logo og indhold (inkl. billeder og evt. video) som du leverer.

I plusmodellen leverer jeg hjemmesiden og sørger for alt indhold (tekster, billede og evt. video). Det hele afstemmes med dig, så du får en hjemmeside, der matcher dine eventuelle ønsker. Du leverer selv logo.

I premiummodellen leverer jeg hjemmesiden og sørger for alt indhold (tekster, billede og evt. video) samt logodesign. Det hele afstemmes med dig, så du får en hjemmeside, der matcher dine eventuelle ønsker.

Timepris / klippekort

Ønsker du andet end ovenstående, er du også meget velkommen til at kontakte mig. Min timepris er 750,-. Du kan også købe 10 klip for 6.000,-.
Jeg fakturerer pr. påbegyndt kvarter.

Jeg er blandt andet hyret på baggrund af at:

  • Jeg er en sand haj til Excel. Og jeg elsker at arbejde med det. Har du data, der skal behandles, tolkes eller bearbejdes, så kontakt mig!
  • Jeg har 10 års erfaring med webshops, og har siddet med alt fra implementering af betalingsløsninger, koordinering med udviklere, generering af indhold og generel administration. Kontakt mig, og lad os se på, hvad jeg kan gøre for dig!
  • Jeg har bred viden inden for SEO (søgemaskineoptimering), og hjælper dig gerne med alt fra vejledning, hastighedsoptimering, og tekster, der både er Google- og brugervenlige. Du kan også kontakte mig, hvis du gerne selv vil arbejde med at forbedre din hjemmeside, men har brug for en tjekliste, så du ved, hvor du skal sætte ind først, for at opnå størst mulige resultater.

Kontakt mig

Jeg vender tilbage inden for 24 timer mandag-fredag.

11 + 2 =